“Kampioenen Forever” verwelkomt fans in Zuid-Afrika

2017-03-21
“Kampioenen Forever” verwelkomt fans in  Zuid-Afrika
Na het succes van de tweede F.C. De Kampioenen film, die in het najaar van 2016 bijna 700.000 bezoekers naar de filmzalen lokte, start producent Skyline Entertainment binnenkort met de opnames van F.C De Kampioenen 3, Kampioenen Forever. De sympathiekste voetbalploeg van het land wil haar fans graag bedanken voor hun loyaliteit en nodigt daarom, samen met sponsor AG Insurance, enkele gelukkigen uit voor een exclusief setbezoek in het exotische Zuid-Afrika.

Skyline Entertainment geeft ook meteen de officiële titel van de film vrij: Kampioenen Forever. Voor de opnames van hun derde filmavontuur trekken de Kampioenen begin mei samen met regisseur Jan Verheyen naar Zuid-Afrika. Boma & Co gaan er op zoek naar jong voetbaltalent om de club van de ondergang te redden. Maar dat zal niet zonder slag of stoot gebeuren. Het wordt een reis vol gevaren, avonturen en verrassingen. 

Dankzij AG Insurance kunnen twee gelukkige fans deel uit maken van dat avontuur. De winnaars van de wedstrijd maken kans op een unieke ervaring: een reis naar Zuid-Afrika met een exclusieve blik achter de schermen en een kennismaking met de cast.

Deelnemen aan de wedstrijd kan hier. 

Kampioenen Forever is vanaf 20 december 2017 te zien in de zalen.